HERINNERING 16: VARKENSVET

NUMBER-16Om Duniya’s twintigjarige bestaan te vieren gaan we twintig dagen lang élke dag een herinnering van een bestuurslid of medewerker posten. We hebben met z’n allen zoveel meegemaakt dat een boek zo gevuld zou zijn, maar voorlopig doen we het met anekdotes. Kleine verhaaltjes die in ons geheugen gegrift staan en die straks allemaal samen een mooie beeld geven van 20 jaar Duniya.

MIRJAM smult:

VN-VOEDING-6

Street Food Vietnam = dubbel smullen!

Ik ben nog altijd blij met het feit dat ik met de verkoop van mijn kookboek Street Food Vietnam kan bijdragen aan de gezonde voeding van meer dan 50 kinderen in Vietnam. Met relatief eenvoudige veranderingen, veranderde hun dieet van met name rijst en varkensvet naar een uitgebalanceerd weekmenu met variatie: groente, fruit, tofu en meer.

 

Zelf een kcoverSFVietnameertje Vietnamees koken? Met veel verse groene kruiden, een pittige zoetzure soep of zoete ‘sticky rice’? Je kunt mijn boek online bestellen en de helft van de opbrengst gaat naar de maaltijden van deze kinderen: Jij Lekker Eten? Zij Lekker Eten!