HERINNERING 19: VAKANTIE!

NUMBER-19Om Duniya’s twintigjarige bestaan te vieren gaan we twintig dagen lang élke dag een herinnering van een bestuurslid of medewerker posten. We hebben met z’n allen zoveel meegemaakt dat een boek zo gevuld zou zijn, maar voorlopig doen we het met anekdotes. Kleine verhaaltjes die in ons geheugen gegrift staan en die straks allemaal samen een mooie beeld geven van 20 jaar Duniya.

DEBBY vindt geslaagd:

HOMEWORK-1

In Vietnam moeten ze nog een paar weken buffelen, maar in India was vandaag de laatste schooldag en gaan de kinderen én de staf genieten van een paar weken vakantie. ‘Over’ zijn naar de volgende klas is altijd feestelijk, maar als ik zie hoe deze kinderen huiswerk maken, dan ben ik dubbel trots. Geen eigen kamer, geen stoer bureau, geen mooie lamp of laptop.  En toch doen ze het weer: slagen voor hun pittige ‘examens’. Dan kun je toch alleen maar een diepe buiging maken?

Fotografie: © Mirjam Letsch | www.mirjamletsch.com