DUNIYA GENERATION

De groep Duniya Generation studenten groeit ieder jaar een beetje meer. Er gaan nu 47 jongeren naar de Middelbare school en we hebben al 5 college studenten! Onze leraren houden de groep goed in de gaten. Maandelijks is er een vergadering en dagelijks kunnen de leerlingen op school terecht voor huiswerkbegeleiding.

Om uitval tegen te gaan zijn de regels om via Duniya Generation te studeren flink aangescherpt. Dit klinkt heel streng, maar het is nodig om ouders en kinderen te laten in zien dat we zorgvuldig met sponsorgeld om gaan. Schoolgeld incasseren maar vervolgens niet naar school gaan is geen optie.

Alle kinderen en hun ouders tekenen voorafgaand aan het schooljaar dit door de leraren opgestelde contract:

De studiekosten voor 1 schooljaar bedragen €100,00 per kind. Helaas hebben we niet genoeg sponsoren gevonden voor alle 47 Middelbare schoolkinderen en de 5 college studenten. Daarom springt Stichting Duniya bij. We hopen in 2019 wat meer nieuwe sponsoren te mogen verwelkomen. Wist je dat Duniya Generation een eigen Facebookpagina heeft?

Helaas ook verdrietig nieuws want onze oud student Golu is afgelopen jaar overleden aan de gevolgen van Tuberculose. Op school is een herdenkingsceremonie voor hem gehouden.