STREET FOOD INDIA

STREET FOOD INDIA || Als je goed hebt gekeken, zie je dat er veel linzen in onze voedselpakketten zitten: dahl. En dat is maar goed ook want linzen hebben een ongekend hoog gehalte vezels, hetgeen zorgt voor een goede spijsvertering. Voor de niet-vleeseters onder ons een perfecte bron van eiwitten en ijzer. En dan bevatten ze ook nog ze nog fosfor, magnesium, foliumzuur en verschillende B-vitamines. Wat wil je nog meer? Dat is niet alleen goed voor diegenen in India die dit nu zo hard nodig hebben, maar zeker ook voor ons! Dus wil je Indiase gerechten met peulvruchten leren maken? Waaronder de Indiase dahl? Street Food India is in de aanbieding en 50% van de netto opbrengts gaat naar de voedselpakketten. Een prachtige samenwerking tussen Stichting Duniya en Local Kitchen Stories.

Bestellen? Dat kan hier!